У центрі Мукачева в перший день зими зацвіла сакура, яку місцеві жителі вже встигли прозвати "божевільною".

Читайте Знай в Google News!

Детальніше про це розповідає видання "Uzhgorod".

Поки на календарі вже красується перший день зими, а більшість міст України вже вкрилися снігом, в місті Мукачево Закарпатської області розцвіла сакура на площі Федорова. Місцеві жителі жартома охрестили дерево "божевільною сакурою", оскільки воно традиційно цвіте кілька разів на рік, в тому числі і взимку.

Знайти це" божевільне " дерево не так-то й просто-незважаючи на те, що воно розташоване в самому центрі Мукачева, розцвіло всього кілька гілочок, що ускладнює пошуки для городян.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Варто відзначити, що в минулому році сталася приблизна така ж ситуація – в грудні 2019 року деякі області України мерзли при -4 градусах, а деякі міста прогрілися до +14 градусів. Водночас у Мукачеві розцвіла сакура. Також квіти почали з'являтися на японських сакурах у Вінниці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у вівторок, 1 грудня, температура в Карпатах знизилася ще більше, а вершину легендарної гори Піп Іван замело снігом.

Як повідомляв портал Знай.иа, Легендарні Карпати вбралися в біле, українці не стримують захоплення.

Також Знай.иа писав, що троянди на Закарпатті зійшли з розуму-цвітуть як навесні, забувши про сніг.