Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram.

Нещодавно 50-річна знаменитість презентувала численним шанувальникам яскраву новинку - несподівану пісню українською мовою "Не стримуй погляд". Так, артистка зізналася, що композицію написала досить давно, майже пів року тому, пісня була готова ще в червні, але красуня вирішила почекати, щоб порадувати фанатів трохи пізніше, зробивши сюрприз в холодному і сірому листопаді.

Перший день зими артистка провела в Буковелі - одному з найпопулярніших гірськолижних курортів в українських Карпатах. В горах холодає набагато раніше, ніж в місті. Поки офісні працівники сумують через нульову позначку на градуснику, жителі гірських сіл кутаються в сто одягів, щоб захиститися від 10-градусного морозу.

Схоже, різкий температурний перепад заскочив співачку зненацька. Ірина виклала сторіс з Буковелі і підписала кадри: "Чому такий жорстокий сніг". Питання залишилося без відповіді, оскільки на сторіс в Instagram підписники можуть відреагувати тільки емодзі.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week