Недобросовісні мешканці Ужгорода забруднюють річки сміттям, пляшками та чим завгодно, що буквально вбиває усіх водних мешканців.

Наприклад, пляшки в річці Уж - явище, на жаль, звичне, як і в озері на кірпічці, пише "Закарпатпост".

"Усе це – ненормально. Адже там живуть водоплаваючі птахи, риба і багато різних організмів і це виглядає так, ніби хтось прийшов до вас додому, висипав посеред кімнати міх сміття і пішов геть. Коли вже закарпатці навчаться бережливому ставленню до природи? Від відходів у водоймах потерпають не але птахи, тварини та риба, але й самі ми… Час нарешті запроваджувати за варварське ставлення до довкілля реальні штрафи. Тільки такі методи можуть бути дієвими і лише так можна навчити наших земляків бути відповідальними перед природою", - пропонують автори посту і зними важко не погодитися.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Новий Рік все ближче, і у владі всі українські міста вже замислюються про те, як провести його максимально безпечно. Коронавірус продовжує втручатися в плани людей, тому поки неможливо збирати велику кількість людей на обмеженій площі. Щоб не допустити сплеску зараження COVID-19, розробляють план, як провести свята без ризику для місцевих жителів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у Харкові затвердили план заходів до Нового року. Офіційне відкриття головної ялинки Харкова планують провести 19 грудня о 17:00. Окрім ялинки на площі планують встановити атракціони, біля яких чергуватимуть волонтери.

Як повідомляв портал «Знай», у Франківську встановлюють ялинку в розпал пандемії: "З Новим роком, карантинці!"

Також Знай писав, що у Хмельницькому готують Різдвяний ярмарок, українці святкування не оцінили: "лікарні краще обладнайте киснем!"