Ольга Склярчук - інструкторка з катання на ковзанах та лижах - викликала у соцмережах справжній фурор.

Дівчина опублікувала світлину, де вона катається на ковзанах на Бребенескулі - найвисокогірнішому озері в Україні, передає Укрінформ.

“Дивуюся з того, що мої фото з катання на Бребенескулі викликали такий фурор в мережі. Але разом з тим, дуже приємно. Я не професійна фігуристка, це просто захоплення, я інструктор з катання на лижах, навчаю в Буковелі та Ясні (Словаччина). Гори дуже люблю, і ідея покататися на найвищому гірському озері в Карпатах виникла ще кілька років тому. Але чекати втілення довелося кілька років — для цього треба, аби пощастило з погодою”, - розповідає дівчина.

Специфіка місцевої природи така, що для катання на озері треба потрапити майже день у день: коли озеро вже замерзло, але ще не замело снігом.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

“Щоосені я вивчала прогноз погоди, читала про товщину льоду, температуру замерзання, кілька разів ходила на озеро — ніколи не щастило натрапити на саме такий лід, який потрібен для катання: рівний, без наростів від дощу. А крім того, рідко так буває, аби озеро замерзло до снігопаду. Це, справді, всього кілька днів у році для такої справи. Словом, ми кілька разів приходили на озеро (лід був або дуже тонкий, або озеро вже було вкрите снігом, чи падав дощ)”, - зазначає Ольга.

В 2020 році дівчині вперше пощастило втілиту мрію та покататися на найвищому озері, яке тільки є в легендарних Карпатах.

“Було -8 градусів того дня, але я не встигла змерзнути: якщо рухатися на морозі, то не холодно", - розповіла щаслива Ольга.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "дрочуна" Дзюбу спіткала карма просто серед футбольного поля: травмував причинне місце.

Як повідомляв Знай. ua, Волочкова знайшла спосіб збільшити задоволення.

Також Знай. ua писав, що Волочкова на Мальдівах змінила купальник на весільну міні-сукню.