У четвер ввечері, 26 листопада, в селі Костилівка Рахівського району (Закарпатська область), поліцейський патруль зупинив КАМАЗ з повним дерева причепом.

Як повідомляє прес-служба поліції Закарпатської області, за кермом вантажівки опинився 48-річний житель села Середнє Водяне. Поліцейські засумнівалися в достовірності документів на вантаж, які їм надав чоловік. На місце вирішили викликати слідчо-оперативну групу.

Правоохоронці оглянули вантаж і помітили, що вміст не відповідає тому, що вказано в документах. Проти чоловіка порушили кримінальну справу за статтею 358 Кримінального кодексу- "Підробка документів".

Автомобіль з деревиною відправили на арештмайданчик у Рахівському відділенні поліції. У прес-службі розповіли, що досудове розслідування триває.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також на Закарпатті митники виявили контрабандні цигарки у залізничних вагонях потягу, що прямував з Російської Федерації. Про це йдеться у повідомленні Закарпатської митниці на офіційній сторінці у Facebook. Так, відомо, що потяг прямував з Росії до Сербії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, мера заарештували просто на засіданні: пивний бізнес чиновника викликав питання.

Як повідомляв Знай.uа, українка замість свого замовлення отримала від "Нової Пошти" розмоклу смердючу посилку.

Знай.uа писав, на Закарпатті знайшли прикордонника з простреленою головою: пустив кулю в лоб.