У п`ятницю, 27 листопада, до поліції прийшла мешканка Хустського району (Закарпаття) та розповіла, що її пограбували. У вкраденому гаманці лежало 46 600 гривень.

В повідомленні пресслужби місцевої поліції йдеться, що ці кошти родина довгий час заощаджувала, щоб провести операцію малолітній дитині. Коли гроші знадобилися, закарпатка зняла потрібну суму з рахунку, після чого зайшла до місцевого магазину. Саме тут її і обікрали.

Поліцейські передивилися записи камер відеоспостереження, і через дві години крадійку було знайдено: нею виявилася 12-річна дівчинка. Потерпілій повернули вкрадені гроші майже в повному обсязі: за ці кілька годин дівчина встигла витратити 600 гривень.

Нагадаємо, Знай писав, що у Львові молода жінка з білим волоссям пограбувала магазин. Злодійка потрапила в об'єктив камери відеоспостереження. Вона була одягнена в чорний брючний костюм і білу блузку. правоохоронці розшукують дану дівчину і намагаються встановити її особу.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також Знай повідомляв, що в Миколаївській області підліток пограбував магазин, школу, а потім підпалив навчальний заклад. Інцидент стався в Очакові. правоохоронці взялися за розслідування і розшукали ймовірного правопорушника. 16-річний місцевий житель віджав ролети віконця в кіоску вуличної їжі, і забрав 3000 гривень виручки.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові банда, до складу якої зійдуть жінки обчистила магазин. Вони забрали гроші з сейфа одного з магазинів торгового центру. Правоохоронці взялися за розслідування і пошук правопорушниць.