У мережі неймовірну популярність набирає архівний ролик 2005 року, де легенда світового футболу Дієго Марадона розповідає, що сказав би на власних похоронах.

Так, 15 років тому в ефірі програми La noche del 10 на аргентинському телебаченні легендарний футболіст брав інтерв'ю у самого себе.

"Що б я сказав на власних похоронах? Дякую, що грав у футбол. Спасибі, що грав у футбол - спорт, який дарував мені радість, свободу. Це як тримати небо в руках. І спасибі м'ячу. Так і напишіть на могилі : "Спасибі м'ячу", - сказав тоді аргентинець.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, Аргентинський футболить Дієго Марадона помер від серцевого нападу у середу, 25 листопада. Спортсмену було 60 років.

Геній і чарівник: футбольний світ прощається з Дієго Марадоною - що востаннє сказали зірки легенді. Вже через кілька годин відомі люди зі світу спорту, політики і мистецтва висловлюють свої слова співчуття і скорботи.

Про це відомо завдяки численним публікаціям відомих людей у соціальних мережах, а також матеріалам, які публікують авторитетні ЗМІ.

Як повідомляв Знай.ua, натовп розлючених українських фанатів напав на директора стадіону, били не дивлячись: "руки тримайте, шоби...".

Знай.ua писав, Кріштіану Роналду йде з Ювентуса? Футболіст вже все вирішив.