Стало відомо про те, що в саду Перечинщини зацвіла ружа. І все це всього за кілька днів до зими. Аномальне явище.

Таким чином, повідомляється, що аномальна погода на Закарпатті цього року дивує як ніколи. Незважаючи на те, що в більшості районах області вже давно похолодало, і навіть засипало снігом, в деяких садах місцевих почали цвісти троянди.

Троянди, фото: голос Карпат
Троянди, фото: голос Карпат

Ароматну красуню, яка розпустилася цього тижня, побачила мешканка Перечинщини. Марія розповідає, що квітка в цьому році зацвів вже вкотре, і продовжує радувати око.

І це незважаючи на те, що через тиждень прийде вже зима, а заморозки вже тут.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Місцева мешканка також розповідає, що в минулому році в її саду зацвіла японська айва, але, вона навіть не думала, що в таку пору року, ще й в заморозки, що то може почати цвісти.

Варто відзначити, що троянди ще називають рушниць, і це були улюблені квіти Клеопатри. На одному з банкетів вона наказала встелити підлогу пелюстками з троянд кулею в півметра.

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Харкові зацвіли каштани у вересні. Городяни зняли цю аномалію на камери і показали в соцмережах. За деякими даними до аномалії призвело занадто спекотне літо і рано опале листя з дерев.

Також Знай повідомляв, що в ботанічному саду Запоріжжя зацвів бузок. Цвіте і пахне місцевим на радість. зараз в саду знаходиться відразу три сорти рослини. Йдеться про осінній бузку, яка починає цвісти в липні-серпні. Також, частково це відбувається і у вересні.

Нещодавно Знай передавав, що в Україні перед Новим 2020 роком почали цвісти ромашки. Квіти розпустили бутони і почали цвісти на Закарпатті. Таку аномальну поведінку природи було помічено в селах Іршавщини, там розцвіли ромашки та віоли. На Закарпатті, як і по всій Україні тримається аномальна погода.