Приготувати щось смачне на вечерю-завдання не з легких. Найчастіше фантазія закінчується вже на перших хвилинах роздумів.

Вирішити цю проблему можна, приготувавши смачний і простий заливний пиріг. На реалізацію задуманого знадобитися всього 30 хвилин і прості продукти, які є в кожному холодильнику.

Нам знадобиться:

  • кефір-300 мл;
  • яйця-2 штуки;
  • вершкове масло-150 грам;
  • цукор - 1 чайна ложка;
  • сіль-1/3 чайної ложки;
  • сода-2/3 чайної ложки;
  • борошно-2 склянки;
  • варені яйця-2 штуки;
  • зелена цибуля, кріп, петрушка – по 1 пучку.

Як готувати?

В першу чергу потрібно підготувати начинку-відварити яйця і дрібно нарубати зелень. Зелень перед нарізкою потрібно добре промити і висушити паперовими рушниками. Якщо мокра зелень потрапить в пиріг, то він може не пропектися до кінця.

Для приготування тіста потрібно розтопити вершкове масло, до нього додається сіль і цукор. В окремій ємності змішується кефір з содою. Кефір з содою і масло з сіллю і цукром потрібно об'єднати і добре розмішати. Сирі яйця потрібно збити виделкою до появи піни. Збиті яйця додаються до вже змішаних інгредієнтів. Далі до них додається борошно. Її потрібно додавати поступово і просіваючи через сито. Тісто не повинно бути занадто густим. Його консистенція така ж, як для тесту на оладки.

Популярні новини зараз

У "Дизель Шоу" розповіли про успіхи актриси, що замінила загиблу Поплавську

У Львові в страшній аварії загинули сини священика: братів-близнюків оплакує вся Україна

Помер зірка серіалів і кіно, серце не витримало

Легенда МастерШеф Ектор Хіменес-Браво зняв труси і сполошив українок: "Козловський вкусив?"

Показати ще

Заготовлені для начинки зелень і яйця потрібно змішати і дрібно порубати. Після цього частина тесту виливається в форму, вистелену пергаментним папером. По дну форми потрібно рівномірно розподілити половину тіста. На неї висипається начинка і рівномірно розподіляється. На начинку виливається друга половина тіста.

Форму з пирогом ставимо в духовку на 35-45 хвилин і випікаємо при температурі 180 градусів. Пиріг готовий, коли він пропікся всередині.

Нагадавши, Знай писав, як готувати курзе-традиційне блюдо узбецької і дагестанської кухонь. Той, хто хоч раз пробував курзе, ніколи не забуде цього смаку.

Також Знай, що можна порадувати сім'ю смачним заливним пирогом з полуницею.

Нещодавно Знай розповідав, як приготувати заливний пиріг з помідорами.