Поліція оголосила в розшук мешканця села Рокосово Хустського району Когута Миколи Миколайовича.

Як повідомили у Хустському відділку поліції, чоловік 1984 року народження востаннє виходив на зв’язок 15 листопада. На той момент він перебував у Києві. Де Микола Когут зараз, достеменно невідомо.

"Просимо всіх, кому відоме місцезнаходження чоловіка, звернутися на лінію "102" чи до найближчого відділу поліції", - йдеться в повідомленні Хустського відділення поліції.

Нагадаємо, Знай писав, що в Харківській області довго шукали молоду жінку з малолітньою дитиною. У поліцію звернувся 40-річний глава сімейства із заявою про зникнення 20-річної дружини і 2-річну дитину, правоохоронці взялися шукати.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Також Знай повідомляв, що у Запоріжжі безвісти зник викладач із Запорізького національного університету. 10 листопада чоловік зник. Приблизно о 14:30 він покинув робоче місце, і з тих пір його ніхто не бачив. Першими занепокоїлися колеги та представники арабської Діаспори в Запоріжжі. Вони повідомили в поліцію про зникнення чоловіка.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині поліція розшукує чоловіка, який зник ще 10 листопада. Лавринов Роман Степанович близько 10 години ранку вийшов з дому і досі не повернувся. У селі Налужжя зник Лавринов Роман Степанович 1969 року народження. 10 листопада о 10 годині ранку він вийшов з дому і не повернувся.