Взимку українські гірськолижні курорти працюватимуть, але за певними правилами.

Про це Telegram-канал PavlovskyNEWS повідомляє з посиланням на інсайд з Кабміну. Так, за інформацією каналу, зараз в уряді розглядають основні варіанти.

"Дозволять працювати тільки готелям і ресторанам, але на винос. Крім того, всі новорічні концерти, святкові виступи будуть заборонені", - йдеться в повідомленні.

В Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 635 689 випадків зараження. За добу зафіксували 10 945 нових випадків. Відомо, що всього в Україні з початку епідемії видужали вже 291 060 пацієнтів. За останню добу видужало 4 143 людини, 124 осіб померло.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Уряд продовжив карантин до 31 Грудня з 22 травня. Підхід до пом'якшення або посилення карантину залишився адаптивним, але принцип розподілу регіонів для посилення карантинних заходів змінили.

Інтерактивну карту і дані про поширення коронавірусу в світі і країні кожен українець зможе простежити на сайті MY.UA

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що не можна їсти і пити при коронавірусі, терапевт дав поради хворим.

Як повідомляв Знай. ua, коронавірус заважає боротьбі з іншими небезпечними захворюваннями, ВООЗ.

Також Знай. ua писав, мутація Covid-19 вразила вже п'ять країн, інфіковані сотні людей і мільйони тварин.