На Закарпатті за загадкових обставин загинув 23-річний житель Рівненської області. Рідні виключають варіант самогубства.

Читайте Знай в Google News!

У сюжеті телеканалу "Рівне 1" говориться, що 23-річний житель Рівненщини Ярослав Петрина повернувся додому зі служби в труні. Молодий чоловік був у складі Прикордонних військ у Закарпатській області, проте не встиг прослужити і 5 днів, як близьким повідомив про його загибель.

Як розповів товариш по службі Ярослава, в той день він почув звук пострілу і відразу кинувся на допомогу. Коли той прибіг, хлопець уже лежав бездиханно на землі. На місце події відразу ж викликали бригаду швидкої допомоги, проте медики лише констатували смерть.

Похорон Ярослава / скріншот з відео
Похорон Ярослава / скріншот з відео

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Того ж дня, 9 листопада, рідним повідомили про смерть Ярослава. Вони не вірять у версію з самогубством, оскільки постріл припав хлопцеві прямо в лоб. Деякі з близьких заявили, що в цьому може бути замішана "дідівщина" або незаконні дії на кордоні. Батьки підозрюють, що їхнього сина перед тим як випустити кулю в голову - побили. Що примітно, кулю, якою був зроблений постріл, так і не знайшли.

На даний момент правоохоронні органи намагаються з'ясувати хто причетний до смерті 23-річного хлопця.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше група контрабандистів з Росії спробувала переправити ящики з ветеринарними препаратами на суму 270 тисяч гривень в Харківську область.

Як повідомляв портал Знай.иа, 25 жовтня в аеропорту "Бориспіль" прикордонники затримали іноземця з фальшивим паспортом громадянина Великобританії.

Також портал Знай.иа писав, що у п'ятницю, 16 жовтня, в Луцьку відбувся перший в Україні відкритий аукціон з продажу бурштину-сирцю, видобуток якого на деяких ділянках після онлайн-торгів у липні був дозволений.