Волинські прикордонники виявили 340 тисяч пачок сигарет білоруського виробництва, які незаконно намагалися провезти на територію України.

Читайте Знай в Google News!

Про подробиці події розповідає пресслужба Державної прикордонної служби України.

Повідомляється, що на кордоні з Білоруссю на пункті пропуску "Дольськ" прикордонники виявили фуру "VOLVO", навантажену сигаретами на 10 мільйонів гривень. За документами водій вантажівки перевозив заморожений оселедець, проте в рамках отриманої оперативної інформації прикордонники спільно з митниками влаштували поглиблену перевірку вантажу, що перевозився.

Вантажівка / фото: ДПС України
Вантажівка / фото: ДПС України

Популярні новини зараз
Приречені на навіпголодне існування: частина стареньких буде жити на 2361 гривню В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

контрабанда / фото: ДПС України
контрабанда / фото: ДПС України

В ході обстеження кузова вантажівки, правоохоронці виявили 679 ящиків, заповнених сигаретами білоруського виробництва. 21-річний волинянин привіз із сусідньої країни майже 340 тисяч пачок сигарет. Попередня сума оцінки товару склала 10 мільйонів гривень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Закарпатті митники виявили контрабандні сигарети в залізничних вагонах поїзда, що прямував з Російської Федерації.

Як повідомляв портал Знай.иа, іноземка зіпсувала свій паспорт заради поїздки до Харкова.

Також Знай.иа писав, що індієць пропонував прикордоннику хабар, щоб потрапити в Україну.