В четвер, 19 листопада, у Закарпатській області місцевих мешканців здивували військові, які на колоні спецтехніки перевіряють людей та автівки.

Відеоролик, зроблений очевидцем, опублікували на Facebook-сторінці "Коттедж Два Ведмеді".

Місцеві кажуть, що спецтехніку помітили ще зранку, близько 8 години. Вперше військових "засікли" у селі Нижній Коропець, це на Мукачівщині. Військові зупиняли майже кожну автівку та починали перевірку, це не на жарт обурило водіїв.

Достеменно людям невідомо, звідки взялися "контролери" у камуфляжі. Тільки припускають, що причина появи спецпризначенців - чергові навчання, які проводять тут регулярно.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що на Хмельниччині ув'язнений втік з колонії за 2 місяці до закінчення свого терміну. Його знайшли і засудили до ще чотирьох років ув'язнення. 39-річний чоловік був ув'язнений у Райківецькій колонії за майнові злочини. Ув'язнений втік з в'язниці, коли виконував підсобні роботи.

Також Знай писав, що любляча мати в Запорізькій області зробила підкоп заради порятунку сина. На підземний хід у жінки пішло близько трьох тижнів робіт. Жінка встигла за цей час прорити десять метрів тунелю на глибині близько трьох метрів.

Нещодавно Знай передавав, що на Львівщині правоохоронці спіймали небезпечного злочинця, який втік з колоніі. у середу, 8 липня, вночі з колонії в Дрогобицькому районі втік злочинець, який сиділа там за вбивство.