У понеділок ввечері, 16 листопада, у селі Підгірне на Іршавщині (Закарпатська область) сталася смертельна ДТП.

Як повідомляють у Головному управлінні Національної поліції Закарпаття, 22-річний хлопець на мотоциклі Spark злетів з дороги у бетонну канаву, не впоравшись з керуванням.

Удар був такої сили, що мотоцикліст помер миттєво, отримавши несумісні із життям травми. Поліція порушила кримінальну справу за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України "Порушення правил безпеки на дорозі".

В мережі з`явилося фото загиблого мотоцикліста.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Києві молодий чоловік зробив стрибок з вікна висотки і вижив. Особистість потерпілого і його мотиви поки не відомі. Також немає інформації про те, в якому стані він знаходиться зараз. У дворі цього ж будинку поліцейський автомобіль зачепив припарковану машину.

Також Знай писав, що в кінці минулого тижня майже 30 автомобілів потрапили в наліт на шосе Interstate 94 в Монтічелло, штат Міннесота, і кадри, зняті з місця події, показують, наскільки значним був інцидент.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі в ніч на 18 листопада в ДТП автомобіль таксі розірвало на частини.