З п`ятниці, 20 листопада, на Закарпаття прийдуть заморозки.

Як повідомляє Закарпатський обласний центр з гідрометеорології, 20 листопада очікується хмарна погода з проясненнями, подекуди дощі, в горах - з мокрим снігом. Нічна температура знизиться до 0 - -5 грудусів, вітер північний 7-12 м/с.

У суботу, 21 листопада, стане ще холодніше. Вдень істотних опадів не очікується, зате вранці та вночі в горах буде туман. Вітер північний 5-10 м/с. Стовпчик термометра триматиметься у межах 0-5° вночі, високогір’ї до -7° . Вдень температура становитиме 2-7° тепла, в горах місцями 4° морозу – 1° тепла.

Неділя 22 листопада – опадів не прогнозується. Температура повітря вночі від 2° до 7° нижче нуля, вдень 0-5° тепла, на високогір’ї до 4° морозу.

Народний прогноз погоди в Україні

19 листопада вшановується пам'ять святителя Павла і Варлаама Хутинського. Сніг у цей день обіцяє сніжну зиму. У першій третині листопада, близько Михайлова дня (21 листопада), нерідко буває повернення тепла: задощить, затуманить, і підуть відлиги.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.