На Закарпатті в селі Великі Лучки Мукачівського району сталася моторошна трагедія.

До обласної дитячої лікарні доставили 9-річну дівчинку, яка не подавала ознак життя. Найімовірніше, смерть настала через ураження електричним струмом, повідомляють у пресслужбі місцевої поліції.

Правоохоронці порушили кримінальну справу за фактом смерті дитини, та розслідують усі обставини та причини трагедії.

Тим часом у Броварах (Київська область) померла 5-річна дівчинка. Трагедія сталася через два дні після відвідування стоматолога, який "поклав їй миш’як". Про яку саме клініку йдеться, наразі не уточнюється. Медики припускають, що причиною смерті міг стати тромб, який відірвався.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у дніпровській маршрутці жінки "відморозилися" від хлопця без ніг: "Мовчки витріщалися у вікно"

Також портал Знай.uа писав, що на Львівщині автобус смерті зніс дитину з дороги - бідне янголятко, всі в сльозах.

Також портал Знай.uа писав, що талановита українка рятує хворого сина гачком і нитками: "Заради дитини мати здатна на все"