У понеділок, 16 листопада, назавжди зупинилося серце відомого українського тренера Георгія Миронюка.

Смерть заслуженого тренера України з легкої атлетики наздогнала чоловіка на 73 році життя. Про трагічну звістку у соцмережах повідомив його найвідоміший вихованець Іван Гешко, що отримав титул найкращого стаєра світу першого десятиліття 2000 років.

"Сьогодні Буковинський спорт зазнав ще однієї непоправної втрати, і дуже важкої для мене - в інший світ відійшов мій Тренер і, можна сказати, другий батько Георгій Георгійович Миронюк... Останнім часом він хворів, поступово боротися проти хвороб було все важче, і зрештою вони добили нашого Тренера... Хай буде Григоровичу Царство Небесне...", - написав Іван Гешко на своїй сторінці у Facebook.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Нагадаємо, що у Львові коронавірус обірвав життя відомого медика.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Львівщині від ускладнень від коронавірусу померла викладач Самбірського технікуму.

Також Знай.uа писав, що у Києві після операції в приватній клініці "Борис" померла молода львів'янка. Родичі дівчини відзначають, що вона померла в результаті лікарської помилки.