Поки на всій території України залишається досить осіння погода, Карпати перетворилися на справжню зимову казку.

Читайте Знай в Google News!

Як повідомляється на Facebook-сторінці Чорногірського гірського пошуково-рятувального поста, станом на 08:35, 16 листопада, на горі Піп Іван Чорногірський ясно і мінлива хмарність.


Зараз на горі Піп Іван Чорногірський вітер західного напрямку, 4-5 м/с, температура повітря -1 градус. Дерева і галявини, огорнув невеликий сніжок. Загалом, Карпати вже наближаються до зими і стають схожими на зображення з зимових листівок.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще


Як написала в Instagram користувачка, Ірина Кириленко в Карпатах зараз туман і досить прохолодно.


"Хотіла побачити гори, але довелося подивитися на туман", - написала Ірина Кириленко, яка опублікувала знімки Карпат.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що повітря в Києві знову небезпечно забруднене.

Як повідомляв портал Знай.ua, у понеділок, 16 листопада, Україну накриє скажений холод. Тиждень почнеться з поступового зниження стовпчиків термометрів до мінусів.

Також Знай.ua писав, що рівно за 15 днів до початку календарної зими в Сумській та Харківській областях випав сніг. Погода в цих регіонах вже нагадує про те, що незабаром в Україну прийдуть холоди.