Голова міжконфесійної ради Олександр Зан-Фабіан попросив священників Закарпаття дотримуватись карантинних обмежень в храмах на вихідних.

Для того, щоб спокійно зустріти різдвяні свята, варто вже тепер дотримуватися обережності і обмежень.

"У наступні тижні наші прихожани мають обмежені можливості приходити в церкви. Ми просимо всіх поставитися до цього з порозумінням. Є потреба запобігти поширенню хвороби і зробити все для того, щоб на різдвяні свята наші люди були здорові. Нам сьогодні треба зробити розумні кроки, щоб запобігти розповсюдженню вірусу", - пояснив Олександр Зан-Фабіан.

Нагадаємо, уряд запровадив карантин вихідного дня до 30 листопада 2020 року. На вихідних буде заборонена робота розважальних закладів, ресторанів, кафе, спортзалів і непродуктових магазинів, ТРЦ, а також проведення культурних заходів.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що авіаперельоти відновляться у 2026 році - в Європі озвучили невтішний прогноз. У Європі озвучили три сценарії відновлення авіасполучення.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що держава провокує людей на недовіру та агресію: ресторатор Максим Храмов відреагував на карантин вихідного дня. За словами ресторатора проблема не в тому, які рішення приймають представники влади. А в тому, що вони абсолютно не розуміють ні природу, ні специфіку бізнесу.

Також портал Знай.uа писав, що уряд буде змушений ввести жорсткий карантин: Милованов роз'яснив, як врятувати бізнес. За словами Мілованова, врятувати бізнес зможе тільки розроблена урядом система субсидування.