Міський голова Мукачева Андрій Балога виступив проти запровадження в Україні карантину вихідного дня.

Очільник міста при цьому закликав підприємців робити все необхідне для забезпечення запобігання захворюванності на коронавірус, щоб вижити у складних умовах.

"Карантин вихідного дня – це черговий крок, який лише імітує боротьбу з поширенням коронавірусу в Україні. Ефекту від нього буде мало, а от шкоди для сфери обслуговування та дозвілля дуже багато. Адже малий та середній бізнес, який і так ледь виживає в умовах епідемії, не може у будні платити зарплати та податки, а на вихідних ні", – написав Андрій Балога на своїй сторінці у Facebook.

Мер наполегливо закликав мешканців Мукачева дотримуватися рекомендацій лікарів, берегти себе та своїх рідних.

"А бізнесу робити все, щоб вижити у цих важких умовах, дотримуючись усіх необхідних умов роботи", - додав Андрій Балога.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, заява "Епіцентру" про 72-годинну п'ятницю обурила главу Міністерства охорони здоров'я Максима Степанова.

Під час брифінгу в четвер, 12 листопада, Степанов запропонував представникам гіпермаркету разом з ним з'їздити в реанімацію і подивитися на людей, які вмирають від коронавірусу.

"Хочете покуражитися, хочете робити фарс на здоров'ї людей. Якщо хочете покуражитися - поїхали разом в реанімацію і робіть це перед людьми, які вмирають щодня, перед медиками, які борються за життя людей зі сльозами на очах, коли не вдається врятувати людину", - зазначив міністр охорони здоров'я.