Владислав Каськів став депутатом Закарпатської облради, ухвалюватиме законодавчі ініціативи. Він пройшов від ОЗЖ до Закарпатської обласної ради.

За часів режиму Януковича чиновник працював на посаді керівника Держінвестпроєкту. Про це йдеться у повідомленні 1 листопада на сайті ЦВК.

Владислав Каськів – український політик, учасник Помаранчевої революції. Переховувався в Панамі від кримінальної відповідальності за розкрадання коштів на посаді голови Держінвесту за часів режиму Януковича. У березні 2016 року його оголосили у розшук у провадженні про розкрадання 7,5 мільйона гривень. А в жовтні того ж року Каськіва затримали на території Панами.

У березні 2017 року центральноамериканська країна відмовила українському чиновнику в наданні політичного притулку.

На місцевих виборах у жовтні цього року Владислав Каськів пройшов в обласну раду Закарпаття від партії «Опозиційна платформа – За життя». Він переміг в Хустському районі. За депутата проголосував 481 виборець.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

За офіційною інформацією комісії, Каськів – приватний підприємець, що проживає в Києві.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що на Закарпатті голова ОТГ прогорів на "чорному" конверті - за такі гроші можна купити все село

Також портал Знай.uа писав, що блогер Сергій Корнак різко "обрушився" на Верховну Раду: "Ліві люди, собачаться, б'ються"

Також портал Знай.uа писав, що "Ох**ннI вибори" - у раді міста-мільйонника будуть депутати, які набрали 15 голосів