В Ужгороді на озері "Кірпічка" мешкає "гидке каченя" - лебідь на прізвисько Фері. В нього немає друзів серед птахів, проте дуже багато - серед людей.

У Facebook фотографAttila Fedyk опублікувала фото нещасного крилатого одинака та розповів його історію.

“Знайомтесь – це “гидке каченя” на імя Фері, який приваблює погляди відвідувачів озера “Кірпічка”. Так його кличуть добродії, які його підгодовують та захищяють, приходячи сюди щодня.”
Користувач згадує, як побачив на озері трьох лебедів і подумав, що це родина, але на жаль...

“Люди приходять та годують лебедів біля берегу, але, нажаль, дорослі лебеді не підпускають молодого Фері підплисти та поїсти. Будь яким чином відганяють та переслідують його недаючи йому змоги поласувати біля берегу”, - пише фотограф.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Місцеві мешканки, що приходять підгодувати птахів, розповіли, що Фері з`явився тут в середині літа. Між птахами була запекла боротьба за територію, яку батьки Фері, на жаль, програли та відлетіли кудись подалі.

Але Фері не сам! Навіть пес-охоронець в нього є, який відганяє дорослих лебедів, щоб Фері зміг підплисти до берега та поїсти.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Кирилівка відпочиває від туристів після спекотного літа-туман над морем і ні душі.

Як повідомляв портал Знай.ua, на пляжі Запоріжжя повернулися туристи.

Також Знай.ua писав, що у Кирилівці вода підібралася до будинків впритул.