У понеділок, 9 листопада, на Закарпатті співробітник прикордонної служби під час роботи вистрілив собі в голову.

Як повідомляє пресслужба Державної прикордонної служби, наразі військові прокурори з'ясовують причини та обставини смерті військовослужбовця відділу прикордонної служби "Соломонове" Чопського загону.

Тіло мертвого товариша по службі виявив інший прикордонник, який також ніс службу на україно-угорському кордоні. Чоловік почув постріл і пішов на звук.

Загиблим виявився 23-річний Артем Філоненко, на службу прибув на початку листопада, закінчивши курс навчання. Медикам, які прибули на місце НП, залишалося лише констатувати смерть військового.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Зараз встановлюються обставини, які призвели до загибелі військовослужбовця", - зазначають у відомстві.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше група контрабандистів з Росії спробувала переправити ящики з ветеринарними препаратами на суму 270 тисяч гривень у Харківську область.

Як повідомляв портал Знай.uа, 25 жовтня в аеропорту "Бориспіль" прикордонники затримали іноземця з фальшивим паспортом громадянина Великобританії.

Також портал Знай.uа писав, що у п'ятницю, 16 жовтня, в Луцьку відбувся перший в Україні відкритий аукціон з продажу бурштину-сирцю, видобуток якого на деяких ділянках після онлайн-торгів у липні був дозволений.