ДСНС повідомили, що вдалося знайти 22-річного туриста з Києва, якого шукали дві доби в горах.

Хлопець зник 6 листопада в районі гір Рахівського району.

Рятувальники шукали зниклого протягом дві доби. 8 листопада чоловік сам вийшов на зв’язок і повідомив, що самостійно знайшов дорогу до Рахова. Від допомоги чоловік відмовився.

Нагадаємо, на Закарпатті шукали дитину, яка зникла з власного подвір’я. 7 листопада близько 18.30 до поліції звернулася стурбована 32-річна місцева жителька. Жінка просила допомогти їй у розшуках маленької дочки – за словами матері, її семирічна дочка гралася на подвір’ї і зникла.

Коли саме зникла дівчинка, жінка не помітила. Правоохоронці одразу кинулися на розшуки неповнолітньої. Через півгодини поліцейські виявили розшукувану дитину. Як виявилося, вона гуляла у дворі і познайомилася із новими друзями. Нові знайомі запросили дівчинку до себе у гості, і маленька одразу погодилася.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Із батьками маленької мандрівниці провели виховну бесіду щодо належного нагляду за дітьми та необхідності тримати під контролем місце їхнього перебування.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що на Закарпатті зникла школярка, батьки у відчаї: "Наша домашня дівчинка"

Також портал Знай.uа писав, що закарпатців змушують робити "золотий" ренген: кому пандемія, а кому - заробітки

Також портал Знай.uа писав, що український поп з копом відкрили бізнес, продаючи посади - 500 тис дол за главу в області.