Кількість випадків захворювання на коронавірус збільшується майже кожного дня.

Не всі мукачівці можуть пройти необхідні дослідження у державних закладах. Весь час спостерігається ріст охочих зробити рентген через паніку про все вищі цифри хворих на COVID-19.

В Мукачево, як кажуть місцяни, в поліклініці щоб зробити рентген направлень вже не дають, чи то місць нема,чи то без причини – не знають. Тому все більше людей звертаються до приватних клінік.

Щоранку біля приватних медичних центрів збирається чимала кількість людей, аби зробити достідження. Вони змушені вдаватись до платної медицини.

Про це йдеться у сюжеті М-студіо.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Вихід один, всіх протестувати. Всі хто хворий, нехай залишається вдома, щоб соціально забеспечити всім захист", - каже мукачівка.

Люди кажуть, що при такій скорості розповсюдження хвороби, неможливо не впадати в паніку.

Лікарі ж жаліються, що кожного дня до них надходять прохання від пацієнтів про направлення їх на рентген, або на безкоштовний ПЛР-тест безпідставно. Але вони надають направлення тільки коли дійсно бачать у цьому потребу.

Раніше портал Знай.uа писав, що у "почервонілих" харків'ян заберуть вихідні. З наступних вихідних, 14 листопада, в Харкові, як і у всій Україні, вводиться карантин вихідного дня.

Також портал Знай.uа писав, що харківський лікар показав, як українців лікують від коронавірусу: "Рівень аборигенів Амазонки"

Також портал Знай.uа писав, чому чоловіки тяжко переносять Covid-19. Лікар назвав головну причину агресивності вірусу в організмі.