Від сьогодні, 09 листопада, в Ужгороді знову запрацював міський транспорт.

Для пасажирів нагадали правила проїзду під час карантину для уникнення конфліктних ситуацій на зупинках та під час посадки:

  • кількість пасажирів, яка одночасно може перебувати в автобусі обмежені місцями для сидіння,
  • вхід тільки в захисних масках, водій має право відмовити у проїзді без засобів індивідуального захисту,
  • у автобусах КП встановлені санітайзери;
  • вологе прибирання дезінфікуючими засобами;
  • для уникнення спірних ситуацій, пропонуємо заходити в автобус у порядку черги, як це роблять пасажири у інших містах.

Також, комунальне Підприємство "Ужгородський муніципальний транспорт" звернулось до власників автомобілів з проханням дотримуватись правил дорожнього руху та особливо правил паркування.

Нагадаємо, Міністерство охорони здоров'я поділило всі регіони України на чотири зони: зелену, жовту, помаранчеву та червону. У кожній зоні діють інші карантинні обмеження. 6 листопада оновили карантинні зони, які почали діяти з 9 листопада. Усі регіони потрапили в одну з двох зон – помаранчеву або червону.

В Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 469 018 випадків зараження. За минулу добу зафіксували 8 687 нових випадків.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав, що робити, якщо на вас чхнув заражений Covid-19. Епідеміолог пояснив, як не інфікуватись в магазині чи маршрутці.

Також портал Знай.uа писав, що відчайдушний крик українки про шкоду карантину прогримів на всю країну: "Мамо, вибач за матюки"

Також портал Знай.uа писав, чому чоловіки тяжко переносять Covid-19. Лікар назвав головну причину агресивності вірусу в організмі.