Олексій Петров - голова Закарпатської ОДА заявив, що через високу динаміку захворювання коронавірусом в області у всіх районах введуть локдаун вихідного дня.

Про це він заявив на брифінгу в Закарпатській ОДА.

"Через динаміку, яку сьогодні дає Закарпаття, більшість районів в області скоро опиниться в червоній зоні. Ми будемо вводити локдаун або карантин вихідного дня для всіх районів Закарпаття, можливо навіть Цього тижня", - говорить Олексій Петров.

Зараз два міста в області - Берегово і Ужгород у червоній зоні, а також три райони - Ужгородський, Великоберезнянський та Перечинський. Ще три адмінодиниці Закарпаття наближаються до Червоної зони - це Виноградівський та Свалявський райони, і місто Чоп.

За минулу добу в області додалося 285 нових інфікованих коронавірусом, за останню добу померло 6 осіб. Троє з померлих - ужгородці.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Міністерство охорони здоров'я України, повідомляв Укрінформ, розглядає можливість посилення карантинних заходів. Зокрема йдеться про введення карантину вихідного дня.

За минулу добу в Україні виявлено 9 524 випадки захворювання коронавірусом. В країні за весь час пандемії заразилося коронавірусом 420 617 осіб. З них видужали вже 176 404, померло 7 731 людина.

Раніше портал Знай.ua писав про те, що в Україні запровадять спеціальні правила карантину для пенсіонерів: що потрібно знати про "годину літніх людей"

Також портал Знай.ua писав, що Дмитро Снєгирьов звернувся до українців з терміновою заявою: "Опиниться на межі колапсу"

Також портал Знай.ua писав, що дочка онкохворої Заворотнюк стривожила заявою про коронавірус: "Шукають шляхи"