20-річний уроженець Закарпаття Валентин Фречка потрапив до рейтингу "Forbes 30 до 30", винайшовши спосіб перетворювати опале листя на папір.

Про це Укрінформ повідомляє на своїй сторінці у Facebook.

"Уперше я дізнався про існування журналу Forbes ще у дитинстві, коли натрапив на стопку журналів у себе вдома, де було багато кольорових картинок та багато заголовків про успіх, досягнення, гроші та розвиток, - згадує Валентин, - Більш серйозне розуміння контенту до мене дійшло у 16 років, коли я почав спілкуватися із низкою людей, роблячи перші кроки у "великий світ", і, тоді я подумав, що було б круто потрапити на сторінки такого престижного журналу".

Минуло якихось 3 роки, і молодику зателефонувала редакторка журналу зі словами, що Валентина відібрали до списку "Forbes 30 under 30" Forbes Ukraine. Українець потрапив до номінації "Агенти Змін".

"Ого, подумав я, думки і справді матеріальні, слід бути обережнішим", – ділиться Валентин Фречка.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Губернатор Львівщини Козицький похвалився батьком-мільйонером: у топ-100 найбагатших українців

Як повідомляє портал «Знай.иа» Пандемія не перешкода: найбагатший європеєць за тиждень підняв $8 млрд

Також «Знай.иа " писав, що Зеленський, Ахметов , Медведчук-опубліковано рейтинг найвпливовіших людей України