На великому хабарі погоріли заступник Закарпатської облради та керівник місцевого управління Державної Архітектурно-Будівельної Інспекції. Чиновники вимагали з підрядника 500 000 гривень за участь у проекті "Велике будівництво".

Як повідомляє пресслужба СБУ, за ці гроші чиновники обіцяли не заважати підряднику проводити роботи в рамках програми. Так налагодилася схема отримання хабарів з підприємців, які перемогли в тендері на будівництво в одному з сіл культурного центру.

"За понад півмільйона гривень фігуранти "гарантували" підряднику не створювати штучних перешкод під час проведення відповідних будівельних робіт", – йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Затримали представника облради і Дабі після передачі всієї суми хабара. Їх підозрюють в отриманні неправомірної вигоди службовою особою. Тривають слідчі дії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві спіймали перевертня в погонах, українці люті: "Три тисячі і справи немає"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Банда гастролерів із Закарпаття намагалася "купити" київських копів: "Не заважайте красти"

Також «Знай.иа " писав, що На Тернопільщині лікар попався на ганебному вчинку з дітьми, і йому зовсім не соромно