Закарпатець Роман Федорко придбав на оптовому ринку овочі і вдома перевірив їх на вміст нітратів.

Результат перевірки Роман помістив на своїй фейсбук-сторінці.

Вміст нітратів у картоплі, фото з фейсбук
Вміст нітратів у картоплі, фото з фейсбук

"Придбали картоплю на оптовому. Вдома перевірили її на вміст нітратів.

Результат шокував - допустимий вміст нітратів перевищено майже в 3 рази. Те ж саме з редискою. Ось що ми споживаємо при чому досить часто. Ніхто не контролює", - підписав фото Роман.

Користувачі одразу відрєагували на повідомлення та діляться своїми зауваженнями.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Нажаль вже і картоплю не можна виростити без нітратів. Але має бути в допустимій кількості...ту картоплю в якій 3 рази більше нітратів майже і худобі не можна давати, а нам таке продають", - пише Evelin Vakulenko.

"Садіть вдома тримайте худобу і буде вам щастя. Я сам торгую на ринку можу собі дозволити купити. Але маю своі помідори картоплю і все інше на городі маю кури і четверо великих свиней (уже треба різати). Я розумію сучасний світ, брак часу і т. д. тоді змиріться. А хочете еко чисте ростіть самі сапайте кілька разів на сезон доглядайте і буде вам щастя. Відключіть вдома інтернет і зразу зявиться вільний час, бо на інтернет час є а на город руки не доходять", - пропонує Міша Кобрин.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Львові в розпал епідемії накрили стихійний ринок: "Який там коронавірус"

Також портал Знай.uа писав, про повільну смерть: які продукти категорично забороняється розігрівати.

Також портал Знай.uа писав, що приготувати з буряка і чим він корисний: не тільки борщ і шуба.