У Чернівцях правоохоронці затримали головного лісівника Закарпаття Віктора Яковця.

Працівники ДБР встановили, що чоловік обіцяв перемогу на аукціоні із продажу лісу. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола у своєму Телеграм-каналі.

Відомо, що спецоперація відбулась у Чернівцях. Там головний лісник Закарпаття, начебто, обіцяв зацікавленим особам перемогу на аукціоні із продажу лісу:

"Пройшло трохи більше місяця, як в Ужгороді представили нового начальника Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства - Віктора Яковця.

Із 2019 року і до призначення начальником Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства очолював – ДП "Хотинське лісове господарство".

Що сталось?

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Новий начальник поїхав на вихідні у рідну Чернівецьку область й пообіцяв потенційним клієнтам, що вони зможу виграти ліс на аукціоні Хотинського лісового господарства керівником якого був донедавна. У схемі брав участь і новий керівник цього лісгоспу, який був призначений після переводу Яковця на Закарпаття. Його теж затримали".

Раніше портал Знай.uа писав про те, що Микола Томенко пояснив, що таке конфлікт інтересів і де реальна боротьба з корупцією.

Також портал Знай.uа писав, що Віктор Медведчук закликає не допустити встановлення в країні диктатури і узурпації влади з боку Президента.

Також портал Знай.uа писав, що лідер профспілки гірників просить від НАЗК прискорити антикорупційну перевірку глави НКРЕКП.