В ужгородському СІЗО (Державна установа "Закарпатська установа виконання покарань (№9)") на коронавірус вже тиждень хворіє мукачівський кримінальний авторитет Євген Дребітко на прізвисько «Білий».

Кримінальний авторитет Євген Дребітко на прізвисько "Білий"
Кримінальний авторитет Євген Дребітко на прізвисько "Білий"

Тест вже підтверджений. Про це з посиланням на власні джерела в своєму телеграм-каналі інформує блогер Віталій Глагола.

За словами блогера, у Є.Дребітка "двостороннє запалення легень і температура 39,2°. Крім того, за інформацією від медиків, у нього задишка і чоловік важко дихає".

"У п‘ятницю в СІЗО приїхала швидка, аби його госпіталізувати і відвезла в міську лікарню. Там зробили комп‘ютерну томографію, діагностували двостороннє запалення легенів важкої форми, але госпіталізовувати відмовились, бо "нема вільного місця".

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Наразі стан засудженого погіршується, а за три дні так і не знайшли лікарню, в яку б розмістити ув‘язненого. Шукають місце і спецпалату, яка необхідна для лікування засуджених, але три дні знайти не можуть. Наскільки я знаю, це перший випадок в Ужгороді захворювання на COVID-19 серед засуджених", - повідомляє В.Глагола.

За словами блогера, на лікарняному перебуває і керівник ужгородського СІЗО Василь Анталовський.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що в Україні за добу 6 754 нових хворих на коронавірус, 69 померло.

Також портал Знай.uа писав, що міністр Степанов розповів, коли чекати тотального карантину: врятувати всіх вже не зможуть.

Також портал Знай.uа писав, що президент заговорив про закриття країни на багаторічний карантин: "Це божевілля”