На Закарпатті співробітники патрульної поліції затримали підлітка, який керував автомобілем без документів. Про подробиці події розповідає пресслужба патрульної поліції Закарпатської області в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в четвер, 29 жовтня, в одному з населених пунктів Закарпаття. Інспектори патрульної поліції зупинили легковий автомобіль ВАЗ 2107 через порушення правил дорожнього руху.

Після огляду правоохоронці з'ясували, що автомобілем керував неповнолітній, а в транспортному засобі у нього знаходився предмет, схожий на холодну зброю.

Підліток, холодна зброя / фото: Патрульна поліція Закарпатської області
Підліток, холодна зброя / фото: Патрульна поліція Закарпатської області

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Патрульні склали на хлопця протокол згідно частини 1 статті 121 (порушення правил користування ременем безпеки) та частини 2 статті 126 (їзда без документів) КУпАП. Правоохоронці забезпечили охорону місця події та викликали слідчо-оперативну групу для подальших розглядів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що патрульні копи допомогли з'явитися на світ маленькому закарпатцю.

Як повідомляв портал Знай.иа, на Ужгородщині піротехніки знищили мінометну міну часів Другої світової війни.

Також Знай.иа писав, що в Ужгороді покінчив життя самогубством курсант військового ліцею. Жахливу знахідку виявила мати загиблого коли повернулася з роботи. За словами рідних ніяких конфліктів в сім'ї у нього не було, передсмертної записки він не залишив.