Закарпатські патрульні допомогли породіллі.

Вчора, близько 9-ї ранку, до поліцейських, які патрулювали вулицю Кошового, звернувся чоловік. Водій повідомив, що везе дружину до пологового будинку, бо у неї почались перейми. Він попросив допомоги, щоб якнайшвидше дістатися туди, адже боявся не встигнути через затори. Повідомляє Патрульна поліція.

Інспектори, не гаючи часу, супроводили авто з породіллею до медзакладу. Вони вчасно прибули до пологового, де на жінку вже чекали лікарі.

Нагадаємо, мешканка Фастова розповіла історію знущань лікарів карети швидкої допомоги. Жінку повинні були доставити в обласну лікарню, оскільки у неї виникла загроза передчасних пологів. Жінка зі своєї кишені заплатила 800 гривень, щоб заправити автомобіль і поїхати в пологовий будинок.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Від того, що машину трясло, жінка кілька разів вдарилася в машині животом і головою. На крик вагітної про допомогу ніхто не реагував. До того ж по дорозі водій швидкої допомоги підвозив у своїх справах незнайому жінку. На щастя, все закінчилося добре. Олена і її син не постраждали. Після поста Альони Дяченко в соцмережі, вибухнув скандал.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що під Києвом дідусь загубив у лісі двох маленьких онуків - захопився грибами. Пенсіонер з онуками 6 і 5 років відправився в лісовий масив збирати гриби.

Також портал Знай.uа писав, що на Львівщині банда нахабних підлітків обкрадала автівки - попалися на гарячому. 17-річний мешканець Дрогобицького району та двоє братів, жителі Трускавця віком 13 та 16 років, причетні до чотирьох таких злочинів.

Також портал Знай.uа писав, що під Хмельницьким сім'ю депутата катували молотком і праскою, вимагаючи гроші - 90-ті повертаються. Восьмеро чоловіків у балаклавах через незачинені задні двері проникли у житловий будинок депутата Білогірської селищної ради Володимира Матвійця і, зв’язавши трьох членів сім’ї, вимагали гроші.