27 жовтня на Закарпатті повісився 15-річний курсант військового ліцею. Жахливу знахідку виявила мати загиблого коли повернулася з роботи.

Курсант військового ліцею імені Івана Богуна в м.Ужгород покінчив життя самогубством у спальній кімнаті батьків, пише Перший.com.ua

За словами рідних ніяких конфліктів у сім’ї у нього не було, передсмертної записки він не залишив. Наразі поліція встановлює всі обставини трагедії та ймовірні причини самогубства.

Нагадаємо, в Києві молодий чоловік зістрибнув з моста Патона в річку Дніпро. НП сталася в понеділок, 26 жовтня, підлітку 18 років.

Серйозних травм він не отримав, а від самої госпіталізації відмовився. Медики думають, що найімовірніше, він намагався накласти на себе руки. Поліції і медикам він заявив, що ніяких поганих думок не було, а зробив все це після суперечки з друзями.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав про те, що на Хмельниччині батько-нелюд бив струмом однорічного сина, а потім повісив - Україна оніміла від подробиць. Руки крихітки були обмотані дротом, який сунули у розе­тку. Саме Василь придумав таку страшну смерть і собі, й дитині.

Також портал Знай.uа писав, що у Харкові хворий на коронавірус пенсіонер викинувся з вікна лікарні: "Не витримав" Він хворів на коронавірус у важкій формі, але був спокійний і раніше спроб суїциду не робив.

Також портал Знай.uа писав, що у Львові студент музичної академії вистрибнув з 6 поверху - скрипка обірвалася назавжди. 21-річний юнак вчився на 3 курсі ЛНМА на кафедрі “духових та ударних інструментів”.