У понеділок, 26 жовтня, на Закарпатті 78-річна мешканка села Горбок пішла до лісу по гриби і не повернулася. До рятувальників звернулися занепокоєні сусіди, які помітили, що вже вечоріє, а старенької вдома досі нема.

Для проведення пошуково-рятувальних робіт на спецавтомобілі вирушили 4 фахівці гірського пошуково-рятувального відділення м. Мукачево, повідомляє пресслужба.

За дві години заблукалу літню жінку знайшли на узбіччі автошляху Ужгород–Хуст неподалік с. Дунковиця, що на Іршавщині. Медики оцінили стан її здоров’я як задовільний, рятувальники доправили стареньку до місця проживання.

Паралельно з цим тривають пошуки 90-річного мешканця с. Нижнє Селище Хустського району, який пішов у лісовий масив по гриби ще 24 жовтня та до цього часу не повернувся. Щоравда, повідомлення про зникнення людини надійшло рятувальникам лише 26 жовтня о 08:34. До цього часу рідні разом з односельчанами намагалися власними силами знайти дідуся, а коли зрозуміли, що всі спроби виявляються марними, зателефонували на “101”.

На жаль, до цього часу чоловіка так і не знайшли. Пошукові роботи продовжуються, інформує ДСНС України у Закарпатській області.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що на Закарпатті грибник знайшов велетня під капелюхом

Як повідомляв портал "Знай.uа", священик з Тернопільщини "намолив" гігантські гриби

Також, "Знай.uа" писав, що обережно, отруйні маскуються під їстівні