В Мукачево, 26 жовтня зранку, помер відомий ветеринарний лікар Аттіла Легеза. Про трагічну звістку повідомляють знайомі видатного медика. Про причини смерті наразі нічого невідомо.

Містяни згадують ветлікаря як людину, котра ніколи не відмовляла у допомозі, професійно виконувала свої нелегкі обов’язки та врятувала тисячі тварин.

Аттіла Легеза займався й викладацькою діяльністю, а до Дня незалежності України президент відзначив лікаря високою нагородою.

Відомий в Закарпатті і далеко за його межами лікар-ветеринар Аттіла Легеза отримав подяку від Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля, підписану Президентом України Володимиром Зеленським за вагомий особливий внесок в обеспечення розвитку галузі ветеринарної медицини та багаторічну сумлінну працю.

Про життевий шлях улюбленого закарпатцями ветеринарного лікаря йдеться у сюжеті Першого.

Популярні новини зараз
Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав про те, що подружжя прожило разом 56 років і померло тримаючись за руки - неймовірне кохання, таке буває лише в казках. Подружжя показало приклад справжнього кохання.

Також портал Знай.uа писав, що лікарі врятували дитину від наслідків смачного торта: від "допомоги" мами він ледь не загинув. У Львові лікарям вдалося врятувати дитину, яка ледь не загинула через кондитерську прикрасу.

Також портал Знай.uа писав, що українці масово помирають у власних домівках, лікарі розводять руками: "Не дочекалися" За 24 години українські медики виконали 1237 екстрених виїздів.