Патрульні виявили у перехожих предмет, схожий на автомат. Повідомляє прес-служба Патрульної поліції Закарпатскої області.

Патрулюючи вулицю Белінського, поліцейські помітили двох підозрілих осіб. Коли чоловіки побачили інспекторів, то намагались приховати від них камуфляжну сумку.

Патрульні зупинили осіб. Під час розмови з охоронцями порядку чоловіки помітно нервували. У зв’язку із цим, патрульні провели поверхневу перевірку і в сумці виявили предмет, схожий на автомат.

Інспектори викликали на місце слідчо-оперативну групу, яка надалі з'ясовуватиме усі обставини події.

Патрульні Закарпаття виявили у перехожих зброю
Патрульні Закарпаття виявили у перехожих зброю

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Патрульні Закарпаття виявили у перехожих зброю
Патрульні Закарпаття виявили у перехожих зброю

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Запоріжжі два психи розгромили дитячий садок - ганяли малюків і мало не вбили сторожа. Двоє чоловіків у віці близько 25-30 років були в неадекватному стані і нападали на дітей. Вони вирішили поламати паркан дитячого садка, і почали погрожувати сторожу вбивством.

Також портал Знай.uа писав, що під Харковом ексміністр Швайка отримав битою по голові: "Гарний початок..." У Харківській області в Люботині невідомі напали і побили ексміністра аграрної політики Ігоря Швайку, відібрали у нього телефон і зникли на авто.

Також портал Знай.uа писав, що у Харкові викрали шикарну Toyota за 1,5 мільйона: "Так жити не можна" В Харкові, район школи Бойко, 9 жовтня був викрадений Toyota Land Cruiser prado 2019 року випуску. Така машина в Україні на сайтах продається за ціною в середньому 50 тисяч доларів. Це один з найкрасивіших представників свого класу.