На одній із дільниць обласного центру Закарпаття зникло світло, на дільниці № 210738, яка знаходиться в Ужгороді у мікрорайоні Горяни, о 18:50 зникло світло. Про це повідомила член ДВК Олеся Чорній-Прочуханова.

Без електроенергії залишився цілий район. О 19:22 постачання електроенергії було відновлено – підключили дизельний генератор.

За згодою територіальної виборчої комісії було дозволено дати змогу проголосувати виборцям, які на 20 годину були на території дільниці № 210738.

Під час вимкнення світла на території дільниці очікувало черги віддати свій голос близько 60 людей.

Треба віддати належне членам комісії, спостерігачам та прибувшим на місце події правоохоронцям, вони повністю взяли ситуацію під свій контроль. Дільниця закрилася о 21:20, проте голосувати дозволили до 21:15.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав про те, що на виборах в Києві перемагають Кличко (50,9%) та "УДАР" (19,7%), - паралельний підрахунок голосів. Вже зараз можна впевнено сказати що кияни обрали продовження подальшого розвитку столиці на чолі з Віталієм Кличко та партією "УДАР"

Також портал Знай.uа писав, що прикарпатцям підсунули бюлетені з "липовими" кандидатами: "Таких немає в Україні" В місті Яремче, було зафіксовано порушення виборчого процесу. Багато виборців ставили "галочки" навпроти імен кандидатів, яких немає в країні.

Також портал Знай.uа писав про місцеві вибори: в яких містах України проведуть другий тур голосування. У неділю, 15 листопада, пройде другий тур місцевих виборів. Згідно з даними екзитполів вже імовірно відомо, в яких містах кандидати продовжуватимуть боротьбу за крісло мера.