Стало відомо про курйозну розмітку, яка була помічена на Закарпатті. Її намагалися прибрати невідомою сумішшю, але, стало тільки гірше.

Таким чином, повідомляється, що не так давно між селами в Берегівському районі Закарпатської області була помічена так звана «п'яна» розмітка для машин. Голова місцевої ОДА Іштван Петрушка тоді заявив, що це зроблено спеціально, і як називають її в народі - дорога любові.

Веде вона до діючого асфальтного заводу. Тому, він вважає, що це просто тренувалися, як працює там апарат.

З цього приводу з'ясувалося, що насправді так і було. Це підтвердив Сергій Артюшенко за його словами планувалася випробувати новий тип розмітки для Закарпаття-пластиковий. А так як ця дорога практично не використовується машинами, вирішили провести експеримент там.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Через кілька днів розмітка була замальована невідомими. Всі лінії були зіпсовані сумішшю синього кольору, і таких було там більше тисячі. Мабуть, хтось вирішив серйозно перестрахуватися.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Піп Іван Чорногірський На Покрову покрився снігом.

Як повідомляв портал Знай.иа, дороги на півночі Словаччини завалило першим снігом до 10 см.

Також Знай.иа писав, що на Закарпатті в смт Ясіня Рахівського району випав перший сніг.