У понеділок, 19 жовтня, відомий український гірськолижний курорт Драгобрат у Закарпатській області серйозно засипало снігом.

Відповідні фото і відео опублікував на своїй Facebook-сторінці користувач Василь Молдавчук.

За його словами, сніг на Драгобраті почався ще вночі.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

До ранку сніговий покрив був уже в межах 5-7 сантиметрів. Як видно на опублікованих кадрах, вранці сніг ще падав.

Geplaatst door Василь Молдавчук op Zondag 18 oktober 2020

Народний прогноз погоди в Україні

23 жовтня відзначається день пам'яті преподобного Амвросія Оптинського. У цей день наші предки спостерігали за місяцем – його роги погоду передбачали: "Роги місяця вказують в ту сторону, звідки бути вітрам". Якщо роги на Північ – бути швидкій зимі і сніг ляже посуху; на Південь – швидкої зими не чекай, буде сльота до Казанської (4 листопада).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.