Мешканці Ужгорода почали бити на сполох через невідому речовину у водах річки. Про це в мережі Фейсбук розповіла користувачка Марина Федчик.

Плями в річці Уж, фото з фейсбук
Плями в річці Уж, фото з фейсбук

Плями у річці Уж, фото з фейсбук
Плями у річці Уж, фото з фейсбук

"Ви бачили що тече в річці?((( Жах ... Хто в курсі що трапилося?", - підписала Марина світлини.

"Бідна наша Земля", - пишуть користувачі.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Після повідомлення про плями на поверхні води біля одного з мостів черговий служби оперативного реагування міськради поінформував Ужгородський міськрайвідділ управління ДСНС у Закарпатській області, Перечинський райвідділ ДСНС, Ужгородський відділ поліції ГУ Національної поліції в Закарпатській області.

Додатково інформацію перевіряли працівники сектору цивільного захисту Ужгородської районної державної адміністрації, Ужгородське міське управління головного управління Держпродспоживслужби у Закарпатській області. Під час обстеження русла річки Уж на території міста Ужгород, Ужгородського та Перечинського районів ознак потрапляння невідомих речовин у воду Ужа не виявили. Немає і підтверджень про витік забруднюючих речовин із підприємств.

Проби води, які брали працівники Басейнового управління водних ресурсів річки Тиса, показали, що показники у межах норми.

Ужгородське міське управлінням ГУ Держпродспоживслужби у Закарпатській області провело додатковий, розширений аналіз проб води у межах Ужгорода, результати будуть відомі пізніше.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що запоріжців труять десятиліттями, гірше за Чорнобиль: "Страшно дихати"

Також портал Знай.uа писав, що євробляхи відправили київське повітря в топ найбрудніших у світі, дихати нічим.

Також портал Знай.uа писав, що Київ потрапив у черговий антирейтинг: "Найбрудніший і найсмердючіший"