У Ужгороді патрульні виявили водійку у стані наркотичного сп’яніння та кастет у пасажира. Повідомляє Патрульна поліція Закарпатської області.

Вчора, на вулиці Будителів, близько 3-ї ночі поліцейські помітили автомобіль ВАЗ-2109, який порушив ПДР.

Відреагувавши на порушення, інспектори зупинили авто. Під час розмови з водійкою патрульні помітили ознаки наркотичного сп’яніння: звужені зіниці очей що не реагують на світло, поведінка, що не відповідає обстановці.

В Ужгороді зловили водійку "під кайфом"
В Ужгороді зловили водійку "під кайфом"

В Ужгороді зловили водійку "під кайфом"
В Ужгороді зловили водійку "під кайфом"

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Також в салоні автомобіля перебував пасажир, який помітно нервував протягом розмови. Коли поліцейські провели поверхневу перевірку, виявили металевий предмет, ззовні схожий на кастет.

Жінка погодилась на огляд нарколога. Результат виявився позитивним.

На неї склали протокол за ч.1 ст.130 (керування у стані наркотичного сп'яніння) КУпАП. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу для подальшого з’ясування обставин.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Харкові вбивця за кермом збив 11-річних братів-близнюків - хлопчиків рятують усім містом Діти отримали досить серйозні травми і тепер потребують дорогого лікування.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві донька врізалася в машину батька, все закінчилося бійкою: "Їздити не купили?" Дочка в'їхала в машину батька, чоловік вийшов з салону і почав бити винуватицю.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві мати викинула доньку з вікна і зробила крок за нею, копи підозрюють недобре: "Допомогли?" Правоохоронці встановлюють всі обставини трагічної загибелі жінки та її доньки, які випали з вікна багатоповерхівки у Києві.