Ужгородка Кароліна Попова на своїй сторінці у Фейсбук привернула увагу до хлопця, якого неодноразово бачила біля магазину.
Дівчина записала відео де розмовляє з юнаком, який спав біля магазину. Кароліна пригостила хлопця теплою їжею і гарячим чаєм та поцікавилась, чому підліток ночує просто неба.

Geplaatst door Каролина Попова op Dinsdag 20 oktober 2020

17-річний хлопець розповів, що будинок, в якому жила його родина, батьки продали та поїхали до Києва. Чому сина не забрали з собою – не відомо і юнак змушений сам дбати про себе. Підліток розповів, що він займається будівельними роботами в «Новому районі».

Місцеві відгукуються про хлопчину лише позитивно, та зазначають, що він ніколи не просив грошей та завжди шукав варіанти заробітку.
За словами хлопця, до соціальних служб він звертався, однак ті не змогли нічим допомогти.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Після посту Кароліни Попової, яка розповіла історію підлітка-безхатька, в коментарях люди активно почали пропонувати свою допомогу.

Небайдужі містяни знайшли для хлопця тимчасове житло та організували збір речей та коштів на оплату орендного житла на декілька місяців.

Нагадаємо, що бездомні хмельничани прокинулися від алкогольного сну і викинули пляшки: "Жили з щурами, думки лише про горілку"

Як повідомляв портал Знай.uа, ветеран АТО з Луганщини подорожує Карпатами: "Я не такий, як більшість безхатьків"

Також портал Знай.uа писав, що у Запоріжжі малолітки зв'язали безхатька скотчем і підірвали петарду: "Алкоголік, не шкода"