Відома українька ведуча Леся Нікітюк презентувала новий випуск своєї програми “Ле Маршрутка”.

Цього разу дівчина відвідала Карпати. Там вона вирішила підкорити полонину, пошукати гриби та зварити справжній карпатський сир.

Чи зможе маршрутка дістатися полонини? Чи вдасться Лесі знайти гриб? І чим відрізняється рафтинг від байк зіпу?

Відома ведуча Леся Нікітюк мандрувала Карпатами. Про це, а також про магію наших гір, смерек і баношу в новому випуску Ле Маршрутки «Карпати».

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Свою телевізійну кар’єру Леся Нікітюк розпочала з КВНівської постановки «Галю, я в маршрутці!»

Леся об’їхавши півсвіту і нарешті відправилась у подорож рідною країною на власній маршрутці. Вона побуває у маловідомих, але неймовірно прекрасних кутках нашої батьківщини, а пасажирами її маршрутки стануть українці з незвичайними історіями.

В першому випуску Леся підвезла авіаконструктора, який спроектував надлегкий літак, що тепер продається по всьому світу, дізналася, де в Переяслав-Хмельницькому можна знайти зв’язок із космосом і побачила принади Черкащини: Чигиринщину (в тому числі побувала у напівзакинутому селищі Орбіта), Канів, Золотоношу і Буцький каньйон.

Ранее портал Знай.uа писал о том, что Полякова оригінально привітала Нікітюк з Днем народження: "Модна"

Також портал Знай.uа писав, що переможець "Голосу країни" з Тернопільщини проміняв мікрофон на форму касира: "Закохався, треба заробляти"

Також портал Знай.uа писав, що Притула напередодні виборів закликав українців голосувати усвідомлено.