Ситуація на кордонах Закарпаття не з простих. Вже більше місяця водії їдуть туди, немов на каторгу.

Нагадаємо, що з 11 пропускних пунктів працює тільки 5, людям доводиться днювати і ночувати на кордоні. На КПП "Лужанка" черга з транспортних засобів розтягнулася на кілька кілометрів.

Ці люди практично живуть у черзі, адже на кордоні проводять по кілька днів. Сплять в машинах, харчуються тим, що продають місцеві бізнесмени і чекають свою чергу.

Все через ретельну перевірку документів з угорської сторони. Вся ситуація нагадує життя в постійному полоні.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Раніше портал Знай.ua писав про те, що Комаров зі "Світу навиворіт" показав сумну правду про українців: "Роблять це не через бідність" Телеведучий розповів, що в Європі не зустрічав хамського ставлення до себе, він підкреслив, що європейці поступаються жінкам місця в транспорті, не смітять і не висловлюють постійного невдоволення. Комаров додав, що люди з пострадянського простору поводяться практично протилежним чином і люблять скаржитися на владу.

Також портал Знай.ua писав, що з Польщі до Львова намагалися завести книги Путіна. У пункті пропуску "Шегині-Медика" під час митного оформлення рейсового автобуса, який прямував з Республіки Польщі, митники виявили 179 книг, віддрукованих у Російській Федерації.

Також раніше портал Знай.ua писав, що на Закарпатті схопили "гастролера" Путіна - стволи і гранати в кіндерах. Чоловік перетинав кордон на мікроавтобусі, два пістолети-кулемети він сховав у дитячих іграшках.