Солістка Заслуженого академічного Закарпатського народного хору Мирослава Копинець та митець Дмитро Фесенко записали вже другу дуетну композицію, цього разу представили кліп на закарпатську народну пісню "Під дубиною".

Аранжування - Олександр Соліч, звук - Геннадій Девятов, відео - Тимофій Шмайда.

Музиканти записали народну пісню в сучасній обробці. Зйомки відбувалися в залі Закарпатської обласної філармонії.

Мирослава Копинець відома не тільки неповторним голосом і схильністю саме до народного, фольклорного співу, а й наміром відродити старовинні пісні і тим, що віддає перевагу автентики.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Ранее портал Знай.uа писал о том, что закарпатський гітарист проміняв музику на краватку: "Тепер я - посол" 17-го жовтня 2020 року у Будапешті Федерація Всесвітнього Миру нагородила гітариста-віртуоза, композитора, кандидата мистецтвознавства Закарпатського походження Ференца Берната званням Посол Миру.

Також портал Знай.uа писав, що переможець "Голосу країни" з Тернопільщини проміняв мікрофон на форму касира: "Закохався, треба заробляти" Переможець "Голосу країни" Роман Сасанчин переїхав з коханою дівчиною Іванкою до Києва, в подаровану квартиру.

Також портал Знай.uа писав, що дружина Тополі з "Антитіл" Alyosha винайшла рецепт для спокійного сну малечі, який знали ще наші пращури: "Українські народні" Відома українська співачка Alyosha разом із фронтменом гурту "Антитіла" Тарасом Тополею втретє стали батьками. Зірка замислилась про колискові для своєї маленької принцески.