В Мукачеві «шлюб за добу» вже уклало майже 500 пар. Все більше пар вирішують зіграти весілля у такий спосіб.

Всього за два з половини роки послугою «шлюб за добу» скористалося 495 закоханих пар.

В Мукачівському замку «Паланок» одружилися двоє відомих письменників. «Шлюб за добу» взяли голова Закарпатської обласної організації Національної спілки письменників України Василь Кузан та відома письменниця Тетяна П’янкова.

Шлюб за добу

В Мукачівському замку одружилися двоє відомих письменників. «Шлюб за добу» взяли голова Закарпатської обласної організації Національної спілки письменників України Василь Кузан та відома письменниця Тетяна П’янкова. За 2,5 роки послугою «шлюб за добу» скористалося 495 закоханих пар. Василь Кузан , Михайло Белеканич, Михайло Неділя

Geplaatst door Мукачівська міська рада op Maandag 19 oktober 2020

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень
Показати ще

Нагадаємо, що "Шлюб за добу" - послуга відносно нова, яка набула великої популярності. Цією послугою може скористатися кожен бажаючий, все що потрібно зробити – звернутися до спеціального організатора державної реєстрації, подати паспорти та відповідну заяву, обрати зручний час, дату й місце проведення церемонії.

Як вказано на сайті Міністерства юстиції України, для державної реєстрації шлюбу потрібно лише ваше кохання, а про документи за вас подбають. Вступити до шлюбу може особа, яка досягла 18 років та на момент подачі документів офіційно не є одруженою.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що Шоптенко досі обвінчана з Дікусаром після розлучення: "Я не шкодую про це"

Також портал Знай.uа писав, що пандемія жорстко вдарила по українським молодятам - жодного весілля, карантин.

Також портал Знай.uа писав, що любитель одружуватися Остапчук збентежив фанатів інтимним зізнанням: "На slowmo і ще раз"