В Угорщині все частіше стаються напади на вчителів, як з боку учнів, так і з боку розлючених батьків. Про це повідомляє Mukachevo.net.

Минулої п'ятниці батьки жорстоко побили вчителя у маленькому селі Комполт на півночі країни, ніби то за те, що він дав ляпас їхньому сину.

Родичі ображеного хлопця написали заяву у поліцію та не дочекавшись реакції з боку правоохоронців, упіймали вчителя на автобусній зупинці, коли він вже повертався додому зі школи. Вчителя били жорстоко, навіть зламали ніс.

Директор школи заявив, що "як керівник школи, як вихователь і як приватна особа, я засуджую всі форми насильства" та просив усіх зберігати спокій і не робити поспішних висновків.

В 2006 році стався найбільш резонансний випадок в Угорщині - у селі Оласліска ромська родина вбила вчителя просто на вулиці. 44-річний Ласло Сьогі, їдучи на автомобілі, випадково збив маленьку дівчинку і одразу зупинився, аби надати першу допомогу. З дівчинкою все було гаразд, але розлючені родичі напали на чоловіка та забили його до смерті.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За суд Лінча було засуджено 8 осіб, в тому числі одна людина - до довічного покарання. У 2011 році члени засудженої родини відсудили у держави 46 мільйонів форинтів компенсації, аргументуючи тим, що з ними жорстоко поводились у в'язниці.

У середній школі міста Дьєр минулого року 17-річний підліток напав з ножем на 51-річного вчителя просто під час уроків. Постраждалого довелося оперувати.

Для підвищення безпеки вчителів уряд Угорщини планує встановити камери відеоспостереження у всіх школах.

Нагадаємо, що психолог зізналася, про що мовчать ті, хто страждає від насильства - Б'є значить любить?

Як повідомляв портал Знай.uа, Бужинська зізналась, як з 15 років витримувала знущання та насильство: змусив зробити аборт і бив

Також портал Знай.uа писав, що сотні протестів по всій країні змусили уряд ввести смертну кару